Best Drupal HostingBest Joomla HostingBest Wordpress Hosting

I. Bakonyi Gasztrokupa

Kolping gasztro-csapat 2014. november 9-én iskolánk két 10. osztályos szakács tanulójával vett részt az I. Bakonyi Gasztrokupa- gasztronómiai verseny és bemutatón, Veszprémben, melynek mottója: „Minden ami helyben termett”.
A verseny eredményeként, bronzérmet szereztek lelkes fiataljaink: Bogdán György és Leiner Ákos.          
Költeményeik - 5 féle meleg étel hidegen tálalva:
  • Csirketor;
  • Káposztás tésztával töltött csirkecomb;
  • Májas pulyka rolád kelben;
  • Parajkrémes csirkerúd;
  • Roston csirkemell karamellás alma-camembert köntösben.
Csirketor
   

Felkészítő tanárok: Gáspár-Várhegyi Katalin, Csikós Zoltán és Hajtó Ferenc (gyakorlati oktató - Kastélydomb Kávézó és Étterem, Várpalota)
Köszönjük a várpalotai Kastélydomb Kávézó és Étterem, valamint az Anikó Fotó támogatását.
Minden résztvevőnek, kiállítónak és a szervezőknek gratulálunk, eme nagyon színvonalas rendezvényhez, reméljük, hogy hagyományteremtő lesz.
 


 

Kisfilm iskolánkról

Pályázat

TÁMOP
3.1.4.C-14-2015-0042

Innovatív iskolafejlesztés a Kolping Katolikus Szakiskolában Pétfürdőn

Iskolánk alapítványi adószáma:

Egymással - Egymásért Alapítvány: 18929249-1-19